TOP film - Het Boek Van Alle Dingen

di 5 nov '24 19:30
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Geweld
  • Angst
di 5 nov '24
19:30

Met een levendige verbeeldingskracht en de steun van een bijzondere vriendenkring vecht de jonge Thomas tegen de beklemming van zijn streng gelovige vader, op zoek naar vrijheid en geluk.

De streng religieuze vader van de 9-jarige Thomas drukt met zijn eigen leefregels een grote stempel op het gezin. Dankzij zijn bijzondere verbeeldingskracht vindt Thomas manieren om aan deze beklemmende realiteit te ontsnappen.

Met behulp van zijn vriendin Jezus en zijn ruimdenkende buurvrouw, komt hij tegen zijn vader in opstand en trekt daar zowel zijn rebellerende tienerzus als volgzame moeder in mee. Geluk begint met niet meer bang zijn.

TOP lunch bij Fratelli €15,00 p.p.
I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €15,00 geniet je van een heerlijke lunchplank met een drankje naar keuze. 

Op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging voor de tweewekelijkse TOP film, serveert Fratelli Naaldwijk een heerlijke lunch. Vooraf reserveren onder vermelding van TOP lunch is gewenst. Wij adviseren je om, om 12:00 uur aanwezig te zijn bij Fratelli. De film in De Naald start stipt 14:00 uur.
Let op: Deze lunchdeal geldt alleen voor de matinee films.

TOP film - Het Boek Van Alle Dingen
Regie
Ineke Houtman
Cast
Brandon Coene, Daan Schuurmans, Sallie Harmsen, Aiko Mila Beemsterboer
Speelduur
90 min
Releasedatum
do 10 okt '24
Jaar
2024
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Geweld
  • Angst


Onderdeel van