De Naald op Podium Westland

wo 18 sep. '24

Op 7 september was het weer tijd voor Podium Westland! Uiteraard was De Naald opnieuw op verschillende manieren betrokken bij dit culturele festival, georganiseerd door Westland Cultuurweb.

Samen met muzieklabel De Formule organiseerde De Naald namens Spotlight voor de tweede keer “Take Over the Stage”, een open podium waar jongeren hun talent kunnen laten zien. Het publiek genoot van DJ’s (van 11 jaar oud!), dansers, zangers en zangeressen. De line-up werd verder versterkt door gave gastoptredens van onder anderen Lani Manila, Younes, DJ Bombastic, Soufiane en de winnaressen van Spotlight 2024.

Naast de leuke optredens waren onze ambassadeurs ook aanwezig. Zij spraken vol passie het publiek aan over een nieuw WestlandTheater De Naald, en hun enthousiasme werkte aanstekelijk. In het dorp trok het horecapersoneel ondertussen op stijlvolle wijze de aandacht met een popcornpak van Feestwinkel XL, terwijl zij flyers uitdeelden over de leukste films en voorstellingen.

Het evenement kende een geweldige sfeer. De zon straalde, jong talent schitterde op het podium, en kunst en cultuur vormden het hart van de dag. Kortom, het was een dag om van te genieten!